Tamara de Jong, Schadebehandelaar Motorrijtuigen, heeft vijf vragen beantwoord waarmee zij haar werk bij VCN in de spotlight zet. 

Kende je VCN al voordat je hier kwam werken? Hoe ben je bij VCN terecht gekomen? 

Tamara: "Ja, ik kende de naam VCN Verzekeringen al wel. Deze naam heb ik bij mijn voorgaande werk wel eens voorbij zien komen. Maar ik wist verder nog niets van het bedrijf zelf. Ik ben door een recruiter benaderd en zo in dit mooie bedrijf terecht gekomen."


Wat heeft je binnen VCN enorm verrast?

Tamara: "Het begon al meteen toen ik het bedrijf voor het eerst binnenstapte. Ik wachtte in de ontvangstruimte beneden voor mijn eerste gesprek. Er kwamen natuurlijk diverse mensen langslopen en het verraste me dat die meteen een praatje maakten met mij. Ik ervaarde meteen de oprechte betrokkenheid. Ook tijdens het sollicitatiegesprek had ik direct het gevoel dat ik hier in een mooi familiebedrijf terecht kwam. Ik voelde me meteen erg welkom en ontspannen. Ook ons eigen team heeft me verrast. We werken allemaal heel goed samen en staan voor elkaar klaar. We voelen de verantwoordelijkheid om ons werk goed te doen en dat doen we samen in een leuke en gezellige sfeer."

Uit welke taken of werkzaamheden haal jij bij VCN de
meeste voldoening en waarom?

Tamara: "Ik kan geen specifieke taken omschrijven. Op alle vlakken haal ik heel veel voldoening uit mijn werk. Elke dag zijn er weer nieuwe zaken en nieuwe dingen om te leren. Geen enkele dag is hetzelfde en daardoor blijft het leerzaam en uitdagend. Tevens word je betrokken bij diverse neventaken, zoals in mijn geval het mee opzetten van de VCN Schadepagina en de Kennisbank op ons intranetplatform. Superleuk om te doen en daarvan heb ik weer een hoop geleerd."

Wat maakt VCN anders dan eerdere werkgevers waar je hebt gewerkt?

Tamara: "Hiervoor werkte ik bijna 13 jaar als schadebehandelaar verkeer bij Stichting Achmea Rechtsbijstand, een groot bedrijf met diverse takken van sport. VCN is echt een familiebedrijf en de lijntjes zijn hier veel korter en veel persoonlijker. Er heerst een open cultuur waardoor je je prettig en veilig voelt."

Welke anekdote of ervaring binnen VCN is je tot op heden bijgebleven en waarom?

Tamara: "Zoals ik hierboven al aangaf, vind ik het erg belangrijk dat je je fijn voelt op het werk, dat je past binnen een team en dat je elke keer weer met veel plezier naar je werk gaat. Zo voel ik me bij VCN. Ik zit hier prima op mijn plek!"

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar iedereen betrokken is bij jou als persoon en waarbij er veel groeimogelijkheden zijn? Dan komen we graag in contact met je! Mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl of Whatsappje/bel onze recruiter Nikki Hermans via 06-38908055.