Jouw carrière bij VCN

Jouw ontwikkeling staat voorop bij VCN. Of je nu net begint aan je carrière of al jarenlang werkt; we vinden het belangrijk dat er steeds een volgende stap is. En dat je groeit in je werk en als persoon. Ontdek welke carrièremogelijkheden er zijn en hoe jij zelf je loopbaan vormgeeft binnen VCN!

Bepaal zelf jouw ontwikkelpad

Binnen VCN ben je zelf de baas over jouw loopbaan. Dus vertel maar: wat wil jij graag en waar droom jij van in je werk? Elk jaar - of als het nodig is vaker - kijk je met een P&O-adviseur waar je nu staat en waar je naartoe wilt. En wat er nodig is om daar te komen. Of het nu gaat om een externe opleiding, een cursus aan onze eigen Academy of een buddytraject waarbij je on the job leert van een ervaren collega. 

Verbreden, verdiepen of leidinggeven

Het voordeel van een grote serviceprovider als werkgever? Er zijn altijd nieuwe uitdagingen en kansen voor jou. Misschien wil je doorgroeien tot specialist binnen jouw vakgebied of leidinggevende van een team. Dan helpen we je daarbij. Maar er zijn ook volop collega’s die switchen binnen VCN. Altijd in de verzekeringen gewerkt en benieuwd naar de wereld van hypotheken? Van een analytische rol naar een commerciële functie? Met interne meeloopdagen ontdek je op een laagdrempelige manier van welk werk jij enthousiast wordt en waar jouw talent het beste tot zijn recht komt. 

Zij-instromers en young professionals van harte welkom!

Heb je geen financiële achtergrond? Geen probleem! We kijken graag samen met jou hoe je kunt instromen in de wereld van verzekeringen, hypotheken en kredieten. Soms kan dat door learning on the job, vaak zul je ook opleidingen moeten volgen. Zien we een toekomst voor jou binnen VCN? Dan betalen we dat ontwikkeltraject voor je en geven we je de tijd om te leren.