Alda van Dijk (Schadebehandelaar bij VCN in Rijssen) heeft vijf vragen beantwoord waarmee ze haar werk bij VCN in de spotlight zet. 

Kende je VCN al voordat je hier kwam werken? Hoe ben je bij VCN terecht gekomen? 

Alda: "Ik kende VCN al als tegenpartij, ha ha! En een collega die ik al kende vanuit de hardloopgroep werkte er ook al. Hoe ik bij VCN verder terecht ben gekomen? Voordat ik bij VCN kwam werken, werkte ik bij Veldsink - Rensen in Nijverdal. Door de overname van dat kantoor per 
1 januari 2020 door Veldsink Groep, kwam ik bij de volmacht VCN te werken." 


Wat heeft je binnen VCN enorm verrast?

Alda: "Allereerst de leuke, spontane en grote verscheidenheid aan collega’s en het plezier waarmee gewerkt wordt. Verder ook de leuke activiteiten (werk en niet-werk gerelateerd) die organisatie breed georganiseerd worden, Als voorbeeld noem ik de VCN Dagen en het personeelsfeest (Veldsink Vibes). Je ziet en spreekt dan collega’s in het echt die je normaal alleen spreekt via e-mail of via de telefoon. En dat is soms wel eens verrassend, ha ha!"

Uit welke taken of werkzaamheden haal jij bij VCN het meeste voldoening? 

Alda: "Qua taken in de workflow: als alle systemen lekker en storingsvrij werken en wanneer we de benodigde schadestukken in één keer en goed leesbaar zijn (tsjonge wat kan men soms belabberd schrijven..!) zodat je de schade in een aantal gevallen gelijk kan afwikkelen.

Ook wanneer ik een verzekerde direct aan de lijn heb wanneer er zich onverhoopt een grote brandschade of een flinke aanrijding of iets dergelijks heeft voorgedaan. Ik kan dan de verzekerde gerust stellen en hem door die lastige momenten heen  ‘slepen’ door het opvragen van de juiste info en door de juiste processen op te starten, bijvoorbeeld een expertise traject uitzetten. In Rijssen hebben we met een aantal Veldsink vestigingen rechtstreeks klantencontact en dat vind ik erg dankbaar werk."

Wat maakt VCN anders dan eerdere werkgevers waar je hebt gewerkt?

Alda: "De mogelijkheid om mijzelf door te ontwikkelen en door te groeien. Dit komt ook door de ontwikkelingsmogelijkheden en zeker ook door de grootte van de organisatie."

Welke anekdote of ervaring binnen VCN is je tot op heden bijgebleven?

Alda: "De goede begeleiding vanuit P&O in de periode dat mijn dochter ernstig ziek was (het gaat gelukkig nu weer goed met haar en we hopen dat zich dat zo voortzet). En ook het Veldsink Vibes-feest. Dat was een féést om nooit te vergeten: heel gezellig en zeer goed verlopen!"

Wil je nog iets kwijt aan de lezers van deze blog?

Alda: "Pluk de dag; geniet van het leven!"

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar iedereen betrokken is bij jou als persoon en waarbij er veel groeimogelijkheden zijn? Dan komen we graag in contact met je! Mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl of Whatsappje/bel onze recruiter Laura Mennen via 06-12404511.