Erik Willemse (Coördinator Zakelijke Acceptatie) heeft vijf vragen beantwoord waarmee hij zijn werk bij VCN in de spotlight zet. 

Kende je VCN al voordat je hier kwam werken? Hoe ben je bij VCN terecht gekomen? 

Erik: "Eerlijk gezegd kende ik VCN destijds niet. Ik was werkzaam bij Driekleur Verzekeringen als zakelijk acceptant en wij zijn in 2019 overgenomen door de Veldsink Groep (moederbedrijf van VCN)."

Wat heeft je binnen VCN enorm verrast?

Erik: "Vooral het stuk persoonlijke ontwikkeling, dit staat mijn inziens hoog in het vaandel binnen de organisatie. Ik heb binnen VCN de kansen en de vrijheid gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Dan heb ik het niet alleen over het behalen van diploma’s, maar ook de ontwikkeling die ik als persoon doormaak en het verder groeien in de functie die ik nu heb. Dat heb ik als bijzonder prettig ervaren."

Uit welke taken of werkzaamheden haal jij bij VCN het meeste voldoening? 

Erik: "Ik vind het belangrijk om echt als een team te werken. Dit betekent voor mij dat we samen de verantwoordelijkheid voelen om ons werk goed te doen, maar wel in een leuke en gezellige sfeer. Dit probeer ik in Goes samen met mijn teamleider Benjamin neer te zetten en te coördineren. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het onderhouden van contacten met onze tussenpersonen. Periodiek willen wij onze tussenpersonen bezoeken om samen te kijken hoe wij de samenwerking kunnen verbeteren en kunnen intensiveren, een stip op de horizon hebben om samen naar toe te groeien."

Wat maakt VCN anders dan eerdere werkgevers waar je hebt gewerkt?

Erik: "Mijn ervaring met (voor mij) grotere werkgevers was dat het lastig was om daadwerkelijk ergens te komen, bijvoorbeeld om een proces te verbeteren. Binnen VCN is de businessline zo neer gezet dat de lijntjes kort zijn van medewerker tot directie. Heb je een verbetervoorstel, dan wordt dit vrij snel opgepakt. Dat maakt VCN mijn inziens écht anders."

Welke anekdote of ervaring binnen VCN is je tot op heden bijgebleven en waarom?

Erik: "Samen ondernemen is een belangrijk thema binnen de organisatie. Dat kan je willen, maar dat moet je ook doen en laten zien. Een mooi voorbeeld voor mij is dat mijn collega Rene twee keer per week op het kantoor werkt van één van onze grootste tussenpersonen. Vanaf deze locatie kan hij goed zijn eigen werk doen maar fungeert hij ook als sparringpartner. Een mooi initiatief als je het over samen ondernemen hebt."

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar iedereen betrokken is bij jou als persoon en waarbij er veel groeimogelijkheden zijn? Dan komen we graag in contact met je! Mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl of Whatsappje/bel onze recruiter Laura Mennen via 06-12404511.