‘Er hangt hier een groeimentaliteit’

“Het kunnen blijven groeien op werkgebied vind ik erg belangrijk. En dat is gelukkig mogelijk hier.” Gode Coppens werkt sinds oktober 2018 bij VCN. Van medewerker backoffice groeide ze naar de rol van acceptant. Op het moment is ze ook productspecialist en leidt ze nieuwe collega’s op. Dit is haar verhaal.


“In al die jaren ben ik niet op zo’n fijne, werkplek terecht gekomen als bij VCN. Er hangt hier een ons-kent-ons cultuur en een groeimentaliteit. De leidinggevenden bij VCN blijven kijken of je op je plek zit en of je meer wil en kunt op werkgebied. En ook al blijft VCN groeien en heeft de organisatie inmiddels meerdere vestigingen in heel het land, het contact met collega’s blijft persoonlijk.”

Van schadebehandelaar naar acceptant

“Voordat ik startte bij VCN, werkte ik als schadebehandelaar. Mijn werk was wat verder van huis. Op ten duur zocht ik iets dichterbij. Via Indeed kwam ik bij VCN terecht. Tijdens de kennismakingsgesprekken ervaarde ik direct de open cultuur die er binnen de organisatie hangt. Het gesprek ging niet alleen over het werk dat ik misschien zou gaan doen, maar ook over mij. Over wie ik ben als persoon. Na een maand startte ik bij VCN.”

 ‘Als ik de juiste oplossing vind voor alle partijen, dan ben ik heel erg blij’

Team VCN in Nuenen. 


“Ik startte in een backoffice rol en groeide al snel naar de rol van acceptant particuliere verzekeringen. Op het moment focus ik mij voornamelijk op brandverzekeringen/inboedelverzekeringen. Ik krijg veel aanvragen van klanten die een belangrijk object verzekerd willen hebben. Denk hierbij aan sieraden of een belangrijk erfstuk. Deze beoordeel ik.  Telkens weer zoek je naar een oplossing die goed is voor de tussenpersoon, voor de verzekeringsmaatschappij en voor de klant en denk je in mogelijkheden. As ik dan de juiste oplossing vind voor alle partijen, dan ben ik heel erg blij.” 

‘Het geeft me energie wanneer ik mijn kennis over kan dragen’

Groeien en begeleiding

“Het kunnen blijven groeien op werkgebied vind ik erg belangrijk. En dat is gelukkig mogelijk hier. Elke klantteam heeft een coördinator die kijkt naar je ambities. Daarnaast heb je regelmatig gesprekken met je teamleider die kijkt naar opleidingsmogelijkheden. Zo geeft het mij energie wanneer ik mijn kennis op het gebied van acceptatie en particuliere schadeverzekeringen kan overbrengen op (nieuwe) collega’s. Inmiddels ben ik nu sterk betrokken bij nieuwe collega’s die opgeleid moeten worden. Ook ben ik productspecialist van het team Brand. Bij VCN word je écht gezien en benutten ze jouw kwaliteiten.”

Zoek jij een uitdaging in de verzekeringsbranche bij een bedrijf waar persoonlijk en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Gode zoekt nog nieuwe collega’s! Bekijk de vacatures bij VCN op de website. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Of heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Laura Mennen. Bel of Whatsapp haar naar 0612404511 of mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl.