Kimberley (Acceptant Zakelijk bij VCN in Assen) heeft vijf vragen beantwoord waarmee ze haar werk bij VCN in de spotlight zet. 

Kende je VCN al voordat je hier kwam werken? Hoe ben je bij VCN terecht gekomen? 

Kimberley: "Voordat ik bij VCN werkzaam ben geworden, heb ik twee jaar bij een assurantietussenpersoon gewerkt, die ook relaties bij VCN heeft. hierdoor was ik al bekend met VCN voordat ik er kwam werken. De teamleider die destijds werkzaam was op de zakelijke acceptatie afdeling in Assen, en waar ik goed contact mee had kende ik al.  In verband met mijn duale opleiding Finance, Tax and Advice wilde ik ook in een andere rol en bij een andere werkgever aan de slag. Bij VCN kon ik aan het werk en daarnaast ook mijn afstudeeronderzoek uitvoeren, waarvoor ik in maart 2023 ben afgestudeerd. "

Wat heeft je binnen VCN enorm verrast?

Kimberley: "Twee jaar geleden ben ik bij VCN begonnen met werken. Hetgeen dat ik toen merkte, is dat ik in een heel warm en gezellig team terecht kwam, iets wat erg belangrijk voor mij is. Daarbij verraste mij het ook dat je snel een band opbouwt met de tussenpersonen, waarmee wij dagelijks contact hebben. Ik vind het fijn om goede contacten om mij heen te hebben en daarbij iets voor elkaar te kunnen betekenen. Ik ben begonnen als commercieel medewerker zakelijk om daar vervolgens in door te groeien naar zakelijke acceptant. Naast mijn ervaring als assurantietussenpersoon, waarbij er veel gesproken word met voornamelijk particuliere relaties, had ik nog niet veel ervaring op het gebied van zakelijke acceptatie. Mede dankzij mijn collega’s, ben ik nu de acceptant geworden met de kennis die ik nodig heb en heb ik mijn afstudeeronderzoek succesvol kunnen afronden."

Uit welke taken of werkzaamheden haal jij bij VCN het meeste voldoening? 

Kimberley: "Uit het samenwerken met collega’s en het helpen van tussenpersonen, haal ik de meeste voldoening. Zo kun je elkaar laten zien wat je voor elkaar kan betekenen. Daarnaast vind ik de afwisseling in de werkzaamheden het leukste wat je in je werk kan hebben. Geen enkele dag is hetzelfde en daardoor is het erg leerzaam."

Wat maakt VCN anders dan eerdere werkgevers waar je hebt gewerkt?

Kimberley: "Voorheen heb ik bij kleinere bedrijven dan VCN gewerkt. Het verschil hierbij is, is dat je al snel alle werkzaamheden hebt bereikt. Dit zorgt ervoor dat je niet veel mogelijkheden hebt om door te groeien. VCN is een grote organisatie met daarin veel vestigingen. De mogelijkheden om door te groeien zijn erg uiteenlopend. Wel is het zo dat het binnen de afdeling weer klein is en daardoor niet oppervlakkig. Iedereen binnen het team kent elkaar, waardoor de sfeer erg prettig is."

Welke anekdote of ervaring binnen VCN is je tot op heden bijgebleven?

Kimberley: "Zoals eerder genoemd is het erg belangrijk dat je je fijn voelt op je werk en je past in het team waarin je werkzaam bent. Binnen het zakelijke acceptatieteam van VCN Assen/Rijssen voel ik mij comfortabel en op mijn gemak en wordt er af en toe ook een geintje gemaakt. Iets wat ontzettend belangrijk is om elke werkdag weer gezellig te maken."

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar iedereen betrokken is bij jou als persoon en waarbij er veel groeimogelijkheden zijn? Dan komen we graag in contact met je! Mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl of Whatsappje/bel onze recruiter Nikki Hermans via 06-38908055.