Paul Schilders (Business Partner Particulier) heeft vijf vragen beantwoord waarmee hij zijn werk bij VCN in de spotlight zet. 

Kende je VCN al voordat je hier kwam werken? Hoe ben je bij VCN terecht gekomen? 

Paul: "Nee,  ik kende VCN nog niet. Ik ben als stagiaire op mijn 17e begonnen bij VCN ongeveer 25 jaar geleden via de MEAO. Ik ben destijds op onderzoek gegaan voor een stage plek met name naar Bank & Assurantie kantoren in de buurt van mijn huis. VCN was destijds nog in Oirschot gevestigd en ik woonde in Middelbeers dus dat was op de fiets erg goed te doen."

Wat heeft je binnen VCN enorm verrast?

Paul: "De groei. Het is mooi om te zien dat we op alle onderdelen blijven groeien en telkens in nieuwe fases terechtkomen. Deze groei zien we terug in omvang maar ook in nieuwe ontwikkelingen en nieuwe collega’s met andere vaardigheden die ons telkens weer verder brengen. Daarnaast verrast het met dat we groot zijn geworden maar ook op onderdelen klein zijn gebleven waardoor de lijnen nog steeds kort zijn en  je nog steeds dagelijks direct invloed kunt hebben om een onderdeel van A naar B te brengen. Voor goede initiatieven en ideeën is veel ruimte binnen VCN."

Uit welke taken of werkzaamheden haal jij bij VCN het meeste voldoening? 

Paul: "Ontwikkeling en tevreden klanten. Als particuliere business partner ga ik in gesprek met klanten om de tips en tops over onze dienstverlening doorlopend op te halen en te delen  waar we nu staan binnen onze dienstverlening.  Als we onderdelen verder ontwikkelen waardoor onze klant nog fijner met ons kan samenwerken en je mag dit communiceren dan is dat altijd een feestje."

Wat maakt VCN anders dan eerdere werkgevers waar je hebt gewerkt?

Paul: "Andere werkgevers heb ik niet omdat ik vanuit mijn stage direct bij VCN ben gaan werken. Wat ik wel kan aangeven is dat VCN als werkgever je altijd de ruimte geeft om te groeien. Als je zelf wilt ontwikkelen kan dat ook."

Welke anekdote of ervaring binnen VCN is je tot op heden bijgebleven?

Paul: "Een mooie anekdote is de “automatiseringsoplossing” welke we hadden +/-  15 jaar geleden. Onze klanten konden zelf online offertes maken en een verzekeringsaanvraag doorzetten. In die tijd een super online oplossing. Dat bij elke aanvraag die binnen kwam een rode lamp begon te schijnen zodat we wisten dat er een aanvraag binnenkwam kun je nu niet meer bedenken in deze tijd."

Wil je nog iets kwijt aan de lezers van deze blog?

Paul: "Zorg ervoor dat je zelf energie haalt uit je werk en uit je doelen, en niet omdat het moet!"

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar iedereen betrokken is bij jou als persoon en waarbij er veel groeimogelijkheden zijn? Dan komen we graag in contact met je! Mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl of Whatsappje/bel onze recruiter Laura Mennen via 06-12404511.