Yvon van Bruxvoort (Schadebehandelaar Support bij VCN) heeft vijf vragen beantwoord waarmee ze haar werk bij VCN in de spotlight zet. 

Kende je VCN al voordat je hier kwam werken? Hoe ben je bij VCN terecht gekomen? 

Yvon: "Nee, ik had nog nooit gehoord van VCN. Ik heb me eerder ook nooit verdiept in de verzekeringswereld. Ik heb via een schadebehandelaar van VCN wat informatie gekregen. Deze gaf aan dat er nog vacatures open stonden. Ik heb hier op gereageerd. Het leek me super interessant. "

Wat heeft je binnen VCN enorm verrast?

Yvon: "Dat ik ben aangenomen zonder kennis. Dat ik de kans heb gekregen mezelf te ontwikkelen. Ik had verwacht dat ik veel meer kennis / diploma’s nodig had. Deze had ik niet en heb eerlijk aangegeven alles te willen leren, maar nu de kennis nog niet had."

Uit welke taken of werkzaamheden haal jij bij VCN het meeste voldoening? 

Yvon: "De discussies met de schadeafdeling. Als er een schade is waarbij de meningen zijn verdeeld, vind ik het leuk om daarover in gesprek te gaan met collega’s. Zo krijg je verschillende inzichten. "

Wat maakt VCN anders dan eerdere werkgevers waar je hebt gewerkt?

Yvon: "Ik heb niet veel werkgevers gehad. Hiervoor iets totaal anders gedaan, dus het is bijna niet te vergelijken. Ik vind het fijn dat ik hier mezelf kan zijn."

Welke anekdote of ervaring binnen VCN is je tot op heden bijgebleven?

Yvon: "Ik heb geen specifiek voorval of ervaring dat ik kan benoemen. Ik doe mijn werk met veel plezier en iedere dag is er wel iets wat ik interessant vind en dat me bij blijft. Het zijn de opstapeling van kleine dingen die het werk voor mij leuk maken. Een discussie met collega’s, altijd kunnen leren, de grapjes met collega’s."

Wil je nog iets kwijt aan de lezers van deze blog?

Yvon: "Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om over te stappen naar deze baan. Ik zou het zo weer doen!"

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar iedereen betrokken is bij jou als persoon en waarbij er veel groeimogelijkheden zijn? Dan komen we graag in contact met je! Mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl of Whatsappje/bel onze recruiter Nikki Hermans via 06-38908055.