Kom je het traineeship van VCN volgen?

Je bent klaar met studeren. Maar absoluut niet met leren. Je wilt écht aan de bak. Maar je wilt ook de ruimte krijgen om te ontdekken waar jouw talenten liggen én dit het liefst samen met nog meer leeftijdsgenoten. Dat kan bij VCN. Samen gaan jullie op ontdekkingstocht door de financiële jungle en met een speciaal ontwikkeltraject op maat kun jij je ontwikkelen tot een echte Professional binnen een vakgebied wat ook écht bij je past.. Welk vakgebied past dan het beste bij jou? Wat zijn jouw sterke en minder sterke punten? Door onder andere deze vragen te beantwoorden, en je uiteraard op de best mogelijke manier op te leiden, kan VCN jou een fantastische werkplek bieden!

Wanneer jij het VCN traineeship succesvol hebt afgerond, ken je alle ins & outs van verzekeringen en hypotheken. Vervolgens bepalen we met elkaar wat jouw volgende stap binnen VCN zal zijn, passend bij je ambitie en kwaliteiten. Zo kun jij je bij VCN verder ontwikkelen tot een echte verzekeringsspecialist, maar zijn er ook genoeg mogelijkheden om je op andere werkgebieden te kunnen verdiepen.

Startdatum
Op dit moment staat er geen startdatum voor ons traineeship op de planning. Als het traineeship gaat starten, laten we het op deze pagina weten. Wil je al sparren over de mogelijkheden als zij-instromer of starter bij VCN? Klik dan op de onderstaande knop. 

Waarom een traineeship bij VCN?We geven je inzicht in jouw talenten! We starten met een assessment waardoor jij inzicht krijgt in jouw talenten en beeld krijgt bij jouw ontwikkelingsmogelijkheden. Samen bepalen we jouw ontwikkelpad. Dit is voor ons echt maatwerk!

Samen zorgen we er voor dat jij kan bouwen aan een ijzersterk CV en bieden we bieden een unieke combinatie van zekerheid en afwisseling.


... En dat allemaal in een fijne werksfeer met regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes. Proost! ;-)


Starten bij VCN!

Tijdens de traineeships van VCN draait alles om jouw ontwikkeling. Als trainee ga je bij ons aan de slag met zowel je kennis inhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling. Binnen twee jaar ontdek je waar jouw talenten liggen binnen het accepteren, behandelen en beheren van verzekeringen en schades. En waar leer je dat het beste? Niet in de studiebanken, maar gewoon meteen voor het ‘echie’ in de praktijk.

Je leert bijvoorbeeld risico’s te accepteren voor diverse verzekeringsmaatschappijen en hoe je een schade moet beoordelen en behandelen. Tijdens het traineeship word je natuurlijk begeleid door een vakspecialist en organiseren wij bijeenkomsten waar alle trainees samenkomen om inhoudelijke casussen te bespreken. Bij de start van het programma koppelen we je aan een coach, die jou gaat helpen in de ontwikkeling van jouw competenties en vaardigheden, om zo tot een echte professional uit te groeien.


Ons talentprogramma bestaat uit:

 • Maandelijks een individuele coachsessie en een bijeenkomst met andere trainees;
  Deel je ervaringen en leer van elkaar, ga daarnaast ook aan de slag met projecten om tot een oplossing te komen voor een uitdaging binnen de organisatie.
 • Meeloop- en meewerkdagen;
  Verbreed je kennis als professional door mee te werken op diverse afdelingen.
 • Vakdiploma’s behalen en masterclasses volgen;
  Blijf jezelf ontwikkelen door het behalen van certificaten op onze kosten en het bijwonen van masterclasses.
 • Veel leren, maar vooral veel lachen!
  Leef jezelf uit tijdens ons vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, trainee-bijeenkomsten en deel ervaringen met elkaar op de inhoud maar zeker ook voor de fun.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt een mooi startsalaris waarbij je in het eerste jaar al een aantal serieuze salarisstappen maakt;
 • 29 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Ben je regelmatig in de sportschool te vinden? Dan betaalt VCN een deel van je abonnement;
 • De vrijheid om na het traineeship zelf jouw carrière pad (het liefst binnen VCN) te bepalen en te kiezen wat jouw volgende stap zal zijn, passend bij je ambitie en kwaliteiten;
 • In ons bedrijfsrestaurant heb je een ruime keuze uit gezonde maaltijden, maar zijn er ook lekkere broodjes kroket;
 • Ons kantoor ligt in Nuenen, naast Eindhoven. Het is zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. Vanuit Centraal Station Eindhoven 15 minuten met de bus en 5 minuten wandelen.

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend, integer, betrokken en relatiegericht. Dat komt mooi uit, want dat zijn tevens onze kernwaarden! Je staat in de startblokken van je carrière en herkent jezelf in de onderstaande checklist:

 • Een afgeronde hbo of wo diploma;
 • De drive om te blijven leren en de verzekeringsbranche eigen te maken;
 • Communicatief sterk, sociaal en een echte teamplayer;
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar (je kunt parttime of fulltime werken).Enthousiast? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! 

Heb je nog vragen of wil je solliciteren? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Nikki Hermans via recruitment@vcn.nl of 06-389 08 055. Ze ziet jouw sollicitatie graag tegemoet!