Benjamin van Boxtel (Teamleider Zakelijke Acceptatie in Nuenen en Goes) heeft vijf vragen beantwoord waarmee hij zijn werk bij VCN in de spotlight zet. 

Kende je VCN al voordat je hier kwam werken? Hoe ben je bij VCN terecht gekomen? 

Benjamin: "Niet echt. Ik wist wel van het bestaan. Maar wat VCN precies deed wist ik niet. Ik ben via LinkedIn benaderd door recruiter Melissa Raijmakers bij Veldsink Groep."

Wat heeft je binnen VCN enorm verrast en waarom?

Benjamin: "De aandacht die VCN heeft voor de medewerkers. Naast de leuke dingen zoals een uitgebreide kerstborrel en een mooi kerstpakket, is er ook echt aandacht voor de collega’s. Dit zie je terug in het MBO, de voortgangsgesprekken, maar ook jubilarissen worden in het zonnetje gezet. Als nieuwe collega is er ook een medewerkersbijeenkomst waarin je inzicht krijgt in de geschiedenis van het bedrijf. "

Uit welke taken of werkzaamheden haal jij bij VCN het meeste voldoening? 

Benjamin: "De samenwerking binnen het team dusdanig optimaliseren dat we tot betere resultaten komen. Wanneer we voor een uitdaging staan, samen werken aan de oplossing. Toen ik kwam was er een enorme werkvoorraad. Door als team de juiste prioriteiten te stellen en elkaars kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten, hebben we de werkvoorraad onder controle gekregen."

Wat maakt VCN anders dan eerdere werkgevers waar je hebt gewerkt?

Benjamin: "Ik heb hiervoor 10 jaar bij Interpolis gewerkt. Dat is een label van Achmea. Een enorm grote organisatie. Door de omvang zijn taken verdeeld in veel verschillende teams.  Veldsink is een echt familiebedrijf. De lijntjes zijn veel korter en dus persoonlijker. De organisatie moet nagenoeg dezelfde werkzaamheden uitvoeren maar met veel minder mensen. Hierdoor is er meer diversiteit in werkzaamheden wat het erg leuk maakt!"

Wil je nog iets kwijt aan de lezers?

Benjamin: "Ik probeer regelmatig stil te staan bij de positieve dingen. Dit doe ik zowel zakelijk als privé. Het helpt mij om de boel te waarderen en te relativeren. Ook op momenten wanneer het even niet zo loopt zoals ik graag zou willen. Misschien kan de lezer er iets mee als het even tegenzit."

Zoek jij een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar iedereen betrokken is bij jou als persoon en waarbij er veel groeimogelijkheden zijn? Dan komen we graag in contact met je! Mail naar recruitment@veldsinkgroep.nl of Whatsappje/bel onze recruiter Laura Mennen via 06-12404511.